O podjetju

Domača štacuna je butična trgovina, kjer strankam ponujamo izključno slovenske izdelke in pridelke iz različnih regij Slovenije.

 

Ideja o trgovini se je pričela razvijati konec leta 2014, ko sva z možem razmišljala, da ponudba domačih slovenskih izdelkov v večjih trgovskih centrih ni velika, na lokalni tržnici pa so ponujali večinoma sadje in zelenjavo. Pričela sva raziskovati in obiskala mnogo kmetij po celi Sloveniji ter poskusila veliko dobrih domačih izdelkov, ki sva si jih želela ponuditi tudi Celjankam in Celjanom.

Vrata naše Domače štacune smo odprli konec marca 2015 in tako omogočili strankam, da imajo skoraj vsak dan v tednu možnost kupovati osnovne življenjske potrebščine, ki so preverjenega porekla in ne vsebujejo nepotrebnih umetnih dodatkov. 

Pričeli smo z 20-imi različnimi dobavitelji, po petih letih poslovanja pa uspešno sodelujemo z več kot 60-imi kmetijami, domačijami, izdelovalci.

Ponudba je pestra in skrbno izbrana, saj jo prilagajamo tudi sezonskim pridelkom.

Na naših policah tako najdete dnevno svež kruh in ostale pekovske izdelke, kot tudi različne mlečne in suhomesnate izdelke. Ponujamo različne moke,kaše, testenine in zelenjavne shranke. Na voljo so domači sokovi, sirupi, marmelade in namazi. Za sladokusce poskrbimo z okusnimi piškoti in čokoladami, posebej ponosni pa smo na našo ponudbo slovenski vin in žganih pijač, ki so svetovno priznana. Prilagajamo se potrebam naših strank, zato vedno iščemo nove izdelke in poskusimo ponudbo še bolj popestriti.

Najbolj sta nam pomembna sledljivost in kakovost, zato smo ves čas v kontaktu z našimi dobavitelji in skupaj sproti preverjamo izdelke, se pogovarjamo o vaših povratnih informacijah in iščemo nove možnosti.

Cenimo domače pridelano hrano in podpiramo lokalne pridelovalce, zato je naš cilj predvsem ozavestiti in vzpodbuditi ljudi k uživanju lokalne in ekološko pridelane hrane.

 

Vabljeni, ko vam "zapaše" domače.